See English Version

    جلسه مشترك با معاونت بین الملل سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی


    به گزارش روابط عمومی موسسه کیفیت رضوی، اين نشست كه با حضور مديران موسسه كيفيت رضوي، سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوي و موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد، دکتر حسین زمانی خادمانلو مدیر عامل موسسه کیفیت رضوی، حجت الاسلام والمسلمین ذوالفقاری معاون بین الملل سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی، دکتر بی بی مرضیه رضوی زاده عضو هیئت علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و دبیر علمی کنفرانس بین المللی غذای طیب و خانم مرضیه حسین نژاد رئیس گروه همکاری های علمی و بین المللی  موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی حضور داشتند.

    بحث و تبادل نظر در خصوص مدل کیفیت طیب، همفکری در خصوص نحوه برگزاری کنفرانس بین المللی طیب، معرفی شاخص ها و سامانه ها از جمله اهداف این نشست بود.

    حسین زمانی در این نشست با اشاره به مفهوم سازی و ساخت ابزارهایی چون سامانه ارزیابی و رتبه بندی بر اساس مدل طیب، گفت: چشم انداز موسسه کیفیت رضوی در سال ۱۴۰۴ بین المللی شدن نشان طیب است و کنفرانس سال ۱۴۰۱، به عنوان نقطه شروع این گام مهم محسوب می شود.

    حجت الاسلام ذوالفقاری بیان کرد: نمایه کردن مقالات طیب در سایت های بین المللی، ارتباط با دانشگاه های مهم در کشورهای اسلامی جهت بسط این مهم، ارتباط بیشتر با اساتید دانشگاه و حوزه های علمیه از جمله مواردی است که می تواند در گسترش نشان طیب موثر باشد.