See English Version

    نشست مشترک کمیته اجرایی کنفرانس غذای طیب با معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد


    نشست مشترک حسین زمانی مدیرعامل موسسه کیفیت رضوی و رییس کنفرانس غذای طیب و جمعی از اعضای کمیته اجرایی کنفرانس غذای طیب با دکتر محمد علی خلیلی فر معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی خراسان رضوی و جمعی از اعضای پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی در خصوص تبیین مقدمات برگزاری همایش بین‌المللی «غذای طیب» برگزار شد.

    در این نشست، معاون پژوهش و فناوری جهاد  دانشگاهی خراسان رضوی ضمن همراهی و حمایت از برگزاری همایش بین المللی «غذای طیب»،  نمایندگان خود را برای عضویت کمیته علمی همایش بین‌المللی «غذای طیب» معرفی و بر توسعه و  ترویج این همایش و نشان طیب در زیر ساخت‌های جهاد دانشگاهی از جمله خبرگزاری ایسنا تاکید کرد.

    هم چنین مقرر شد حاصل مطالعات و دستاوردهای علمی و پژوهشی استادان دانشگاه و گروه‌های پژوهشی جهاد دانشگاهی در حوزه‌های افزودنی‌های غذایی، غذا‌های فراسودمند  و پروبیوتیک و فراوده‌های غذایی، به عنوان مقاله در همایش بین‌المللی غذای طیب ارائه شود و برگزاری نمایشگاه محصولات و فراوده‌های غذایی به صورت مجازی و حضوری، ارائه دستاوردها و محصولات و فراورده‌های غذایی جهاد دانشگاهی در نمایشگاه مورد توافق قرار گرفت.