به گزارش روابط عمومی کنفرانس بین المللی غذای طیب، در جلسه ای که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور معاونین این دانشگاه برگزار شد، در خصوص ابعاد همکاری گروه های علمی این استان در همایش طیب بحث و تبادل نظر شد
نشست مشترک تبیین مقدمات علمی برگزاری همایش بینالمللی غذای طیب با حضور مدیرعامل موسسه کیفیت رضوی و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز پنج شنبه مورخ 13 بهمن برگزار شد.
در این نشست که دکتر مجید غیور مبره معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر سید موسیالرضا حسینی فوق تخصص بیماریهای گوارش و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، و دکتر حسین زمانی مدیرعامل موسسه کیفیت رضوی حضور داشتند، به بحث و تبادل نظر در زمینه برگزاری همایش بینالمللی غذای طیب و بررسی زمینههای همکاری این دو نهاد در کیفیت بخشی به همایش پرداخته شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این نشست بر همکاری همه جانبه گروه تغذیه این دانشگاه با همایش بینالمللی غذای طیب در ارسال مقالات، برگزاری کنفرانس، نشستها و سخنرانیها تاکید کرد . دکتر کیهان گنودی متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی نیز به عنوان رابط دانشگاه علوم پزشکی مشهد در برگزاری این همایش مشخص شد.