See English Version

    نشست‌های مشترک برگزاری همایش بین‌المللی «غذای طیب» در دانشکده علوم اداری اقتصادی دانشگاه فردوسی


    نشست‌های تخصصی تبیین مقدمات برگزاری همایش بین‌المللی «غذای طیب» در دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی با حضور مدیرعامل موسسه کیفیت رضوی برگزار شد.

     

    به گزارش روابط عمومی کنفرانس بین المللی غذای طیب، این نشست‌های تخصصی در 3 نوبت میزبان حضور حسین زمانی مدیرعامل موسسه کیفیت رضوی، محمدعلی باقرپور ولاشانی رئیس دانشکده علوم اداری اقتصادی دانشگاه فردوسی، مهدی صالحی معاون آموزشی پژوهش و فناوری، دکتر غلامرضا ملک‌زاده معاون پشتیبانی و توسعه منابع و مدیران گروهای اقتصاد و مدیریت دانشگاه دانشکده علوم اداری اقتصادی دانشگاه فردوسی بود.

     

    در این جلسات دکتر زمانی به تبیین نشان طیب  به خصوص در حوزه برند سازی پرداخت و نقش دانشکده علوم اداری دانشگاه فردوسی مشهد را در برندسازی، ترویج نشان طیب و پروژه‌های ذیل آن به اساتید و دانشجویان را موثر و نقش آفرین عنوان کرد.

     

    در این جلسات رئیس دانشکده علوم اداری  اقتصادی دانشگاه فردوسی در خصوص برگزاری نشست‌های تخصصی«بررسی ابعاد مختلف اداری و مدیریتی نشان طیب» برای گروه‌های اقتصاد و مدیریت با همکاری مدیران گروه‌ها به صورت جداگانه، انتشار مقالات برگزیده همایش بین‌المللی «غذای طیب» پس از داوری در مجلات علمی مختلف و آشنایی دانشجویان و اساتید دانشگاه به نشان طیب و ترغیب آنان به ارائه مقالات آموزشی پژوهشی اعلام آمادگی کرد.