See English Version

    نشست مشترک با مدیران گروه دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران


    به گزارش روابط عمومی کنفرانس بین المللی غذای طیب، نشست مشترک مدیرعامل موسسه کیفیت رضوی و رئیس کنفرانس بین المللی غذای طیب با مدیران گروه دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در خصوص برگزاری همایش بین‌المللی غذای طیب برگزار شد.

     

    در این نشست حسین زمانی مدیرعامل موسسه کیفیت رضوی ، دکتر افشین‌دانه‌کار رئیس اداره پژوهش‌های کاربردی و ارتباط با صنعت و جامعه ، محمد علی نعمت‌الهی سرپرست مرکز رشد پارک و علم و فناوری شعبه تهران،کامبیز پورطهماسبی معاون پژوهشی و فناوری، دکتر سید هادی رضوی مدیر گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی، ابوالفضل زالی مدیر گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی حضور داشتند.

     

    در این نشست ابعاد مختلف نشان طیب، تفاوت نشان طیب با نشان حلال ، لزوم و اهمیت برگزاری همایش بین المللی غذای طیب، نحوه همکاری و تدوین برنامه علمی مشترک دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در برگزاری همایش مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و بر ادامه و استمرار همکاری‌های علمی دو جانبه این دو مجموعه در برنامه‌های آتی تاکید شد.