مدیرعامل موسسه کیفیت رضوی در دیدار باگروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: نشان «طیب»، مظهر کامل سبک زندگی اسلامی است
به گزارش روابط عمومی کنفرانس بین المللی غذای طیب، نشست مشترک کمیته اجرایی همایش بینالمللی «غذای طیب» با حضورحسین زمانی مدیرعامل موسسه کیفیت رضوی، محسن نعمتی، مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد و جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، چهارشنبه 27 بهمن برگزار شد.
مدیر عامل موسسه کیفیت رضوی در این نشست به معرفی نشان «طیب» پرداخت و گفت: نشان طیب براساس مبانی هستی شناسانه اسلامی طراحی و الزامات آن استاتاندارهای فرایندی و سیستمی بر روی محصولات و خدمات و سازمانهای متقاضی اعمال میشود. این نشان فاصله معنا داری با سایر نشانهای کیفیت از جمله نشان حلال دارد و مظهر کامل سبک زندگی اسلامی ویکی از شاخصترین محصولات مورد نیاز برای تحقق تمدن نوین اسلامی است. محوریت و گستره اصلی نشان بر روی محصولات و خدماتی است که بر روی سبک زندگی اثر گذاری بالایی دارد و میتوان نشان طیب را ترویج دهنده الگوهای سبک زندگی اسلامی کیفیت محور قرار داد.
حسین زمانی در ادامه مأموریت این موسسه را ارتقای کیفیت زندگیدانست و تصریح کرد: مضمون قرآنی حیات طیبه، شاخص فرایندی و جامع کیفیت طیب، ابزارها و سامانههای تعاملی و پویای کیفیت، کیفیت سنجی طیب و زیست بوم طیب از جمله سرفصل برنامهها و پروژههای مؤسسه طیب است که این مؤسسه برنامههای خود را به کمک شرکای راهبردی، شبکه همکاران، شرکای تجاری و همه کسانی که در مسیر ارتقای کیفیت زندگی قدم بر میدارند، دنبال میکند.
وی با اشاره به برگزاری همایش بینالمللی «غذای طیب» با همکاری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، 18 و 19 خردادماه 1401 ادامه داد: این همایش با هدف ارائه آخرین دستاوردهای علمی و راهکارهای عملی در محورهای پژوهشهای غذای طیب، شریعت و غذای طیب، اقتصاد غذای طیب و قوانین و استاندارها از طریق تبادل آرا اندیشمندان، پژوهشگران و مدیران سازمان ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی در داخل و خارج از کشور برگزار خواهد شد.
در این نشست نحوه همکاری موسسه کیفیت رضوی در خصوص زنجیرههای مواد غذایی از جمله برنج، خرما، پسته و نان با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تبین شد و دانشگاه علوم پزشکی مشهد حمایت و همراهی خود را در برگزاری همایش بینالمللی غذای طیب در ارسال و چاپ مقالات همایش در مجلات بینالمللی و نشریات علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعلام کرد و مقرر شد ارزیابان و کارشناسان گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پروژههای موسسه کیفیت رضوی که مربوط به غذا است، همکاری کنند.