نشست «بررسی آموزههای دینی در همایش بینالمللی غذای طیب» 30 بهمن در دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی کنفرانس بینالمللی «غذای طیب»، در این نشست دکتر علی خیاط و محمد ابراهیم روشن ضمیر، رئیس و معاون دانشگاه علوم اسلامی رضوی حضور داشتند ، مدیرعامل موسسه کیفیت رضوی، ضمن معرفی ابعاد مختلف نشان «طیب» و پژوهشهای مربوط به شریعت و غذای طیب گفت: همایش بینالمللی غذای طیب، اولین رویداد رسمی در مسیر بینالمللی سازی نشان طیب است که با مشارکت دانشمندان و فناوران ملی و بین المللی و اخذ مجوز از وزارت علوم و تحقیقات و فناوری خردادماه سال آینده برگزار میشود.
حسین زمانی ادامه داد: این همایش بستر مناسبی برای به اشتراک گذاری و توسعه دانش و فناوریهای مرتبط با کیفیت مواد غذایی با رویکرد طیب میباشد. ارائه آخرین دستاوردهای علمی و راهکارهای عملی در محورهای پژوهشهای غذای طیب، شریعت و غذای طیب، اقتصاد غذای طیب و قوانین و استاندارها از مهمترین اهداف موسسه کیفیت رضوی در برگزاری اولین همایش بینالمللی غذای طیب است.
وی افزود: براساس مطالعات انجام شده برای نشان طیب پنج اصل حلیت، سلامت، اصالت، برکت و جذابیت در نظر گرفته شده است که نشان دهنده یک نگاه جامع و فرایندی به کیفیت است. استقرار این نگاه در طول زنجیرههای تولیدی به خصوص زنجیرههای غذایی میتواند سلامت و امنیت مواد غذایی، محیط زندگی و جامعه مصرف کنندگان را تضمین کند.
در این جلسه مقرر شد با همکاری اعضای گروههای علمی و پژوهشی دانشگاه علوم اسلامی رضوی زمینههای مشارکت دانشجویان و استادان دانشگاه در نشستهای تخصصی همایش بینالمللی غذای طیب فراهم شود و استادان و دانشجویان مقالات و طرحهای پژوهشی خود در موضوعات مرتبط با شریعت و غذای طیب به این همایش ارسال کنند.