نشست مشترک کمیته اجرایی همایش بینالمللی «غذای طیب» با مدیر عالی مدرسه عالی فقاهت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی کنفرانس بینالمللی «غذای طیب»، مدیرعامل موسسه کیفیت رضوی در دیدار با حجتالاسلام سید حسن وحدتی شبیری، مدیر مدرسه عالی فقاهت گفت: نشان«طیب» ناظر به کیفیت محصولات است که حلیت، سلامت، برکت، اصالت، جذابیت از جمله شاخصهای کیفیت این نشان محسوب میشود.
حسین زمانی تصریح کرد: موسسه کیفیت رضوی ضمن معرفی نشان «طیب» به عنوان نشان کیفیت محصولات، سامانههای مختلف ارزیابی و رتبه بندی کیفی محصولات و خدمات را طراحی کرده است. یکی از ارکان اصول پنچ گانه طیب که در بوم کیفیت طیب بسیار برآن تاکید شده، اصل حلیت است که ارتباط اصلی آن را با نشان «حلال» مشخص میکند و به نوعی به جنبههای شرعی تولید محصولات غذایی ذیل میپردازد.
وی با اشاره به برگزاری همایش بینالمللی «غذای طیب» اظهار کرد: یکی از محورهای برگزاری این همایش شریعت و غذای طیب و رعایت اصول شرعی در تولید محصول غذایی است که فقهای این مرکز دینی میتوانند مقالات خود را در این موضوع به دبیرخانه همایش بینالمللی «غذای طیب» ارسال کنند.
زمانی با اشاره به لزوم تشکیل کارگروه تخصصی «شریعت و حلیت» ذیل نشان طیب ادامه داد: امیدواریم با تشکیل کارگروه تخصصی «شریعت و حلیت» ذیل نشان طیب با همکاری فقهای گرانقدر مدرسه عالی فقاهت، تمام ابعاد شریعت در تولید محصولات غذایی و سایر موضوعات طیب در حوزه محصولات غذایی و فرهنگی، خدمات و سازمانی مورد بررسی قرار گیرد و ما بتوانیم از ظرفیت معرفتی و علمی فقهای مدرسه عالی فقاهت بهرهمند شویم.