See English Version

    نشست «ویژگی‌های غذای طیب از دیدگاه قرآن و احادیث و مقایسه آن با غذای حلال » برگزار می‌شود



    از سوی موسسه کیفیت رضوی با همکاری دانشگاه علوم اسلامی رضوی، نشست «ویژگی‌های غذای طیب از دیدگاه قرآن و احادیث و مقایسه آن با غذای حلال» در دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار می‌شود. 


    به گزارش روابط عمومی موسسه کیفیت رضوی، این نشست در قالب سلسله نشست‌های همایش بین‌المللی «غذای طیب» روز دوشنبه  مصادف با بیست و نهم فروردین ساعت ۱۰ صبح در سالن همایش شیخ بهایی دانشگاه علوم اسلامی رضوی میزبان حضور علاقه‌مندان خواهد بود.


     دراین نشست، آیت‌الله محمد عندلیب همدانی استاد حوزه علمیه قم، سید مسعود مرتضوی مدیر هیئت اندیشه ورز دین سلامت و سبک زندگی و حسین زمانی خادمانلو مدیرعامل موسسه کیفیت رضوی، درباره اهمیت و جایگاه غذای طیب در سبک زندگی اسلامی و چگونگی روند و توسعه نشان «طیب» در سطح ملی و بین‌المللی سخنرانی خواهند کرد.