See English Version

    نشان «طیب» می‌تواند محصولات باکیفیت ایرانی را به جهان معرفی ‌کند


    رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: طراحی نشان «طیب» اقدام بسیار ارزشمند موسسه کیفیت رضوی در زمینه تولید محصولات غذایی باکیفیت  با کاربردی جهانی است.


    به گزارش روابط عمومی موسسه کیفیت رضوی، دکتر رضا ولی‌زاده در دیدار با مدیر عامل موسسه کیفیت رضوی گفت: نشان «طیب» بسیار فراتر از نشان حلال است و دامنه گستره بیشتری به لحاظ کیفیت، حلیت و سلامت محصولات غذایی نسبت به نشان حلال دارد.

     

    این نشان در واقع نشان استاندارد و سالم بودن محصولات غذایی تولید داخل کشور است که توانسته تایید وزارت علوم، تحقيقات و فناوري را کسب کند و این قابلیت را دارد که محصولات باکیفیت ایرانی را به جهان معرفی ‌کند. 


    وی با اشاره به اینکه نشان حلال ومحصولات آن در دنیا شناخته شده است، اظهار کرد: کشورهای اسلامی و غیر اسلامی زیادی اقدام به تولید محصولات حلال از جمله انواع گوشت کرده‌اند  که در این زمینه می‌توان به کشورهای آفریقایی جنوبی، هلند و کشورهای اروپایی اشاره کرد.


    ولی‌زاده افزود:  بسیار خرسندیم که موسسه کیفیت رضوی با همکاری گروهی از جوانان، در تلاش است نشان طیب را به عنوان یک مدل ارزیابی کیفیت و رتبه‌بندی، برای محصولات غذایی از جمله نان، گوشت، زعفران، خرما، پسته و برنج طراحی و ارائه کند که این اقدام در سطح جامعه تاثیرگذار است و قطعا با توجه به تنوع محصولات در کشور با استقبال خوب مصرف کنندگان محصولات غذایی مواجه خواهد شد.


    وی با اشاره به اهمیت برگزاری همایش بین‌المللی «غذای طیب» در مشهد تصریح کرد: 
    انجمن‌های علمی و پژوهشی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص برگزاری نشست‌ها و ارائه مقالات با موسسه کیفیت رضوی همکاری خواهند کرد